Çaçaron, Öğrencilerimizi Coşturdu

19.10.2017

Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinden oluşan Çaçaron Müzik Grubu, Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü Konferans Salonu’nu dolduran yüzlerce öğrenciyi çalıp söyledikleri seçkin müzik parçalarıyla coşturdu.

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ’un açılış konuşmasıyla başlayan müzik dinletisi yüzlerce öğrencinin salonun hınca hınç doldurmasından dolayı yer bulamayan öğrenciler, dinletiyi ayakta dinleyip izledi.

Müzik dinletisinde öğrenciler tüm parçalara eşlik ederek stres attı. Çararon müzik grubunu ayakta alkışladı.

Müzik dinletisinin sonunda Çaçaron müzik grubu hayranları, grup üyeleriyle fotoğraf çektirdi.