Rektörümüz DURMUŞ’tan Milletvekilimiz HAMİDİ’ye Teşekkür Ziyareti

18.09.2017

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Batman Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nin kurulmasında göstermiş olduğu yoğun çaba ve desteklerinden dolayı Batman Milletvekili Ataullah HAMİDİ’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ,  TEKNOPARK’ın Bakanlar Kurulu tarafından kuruluşunun onaylanması sürecinde Milletvekilimiz Ataullah HAMİDİ’nin ve Batman Valimiz Ahmet DENİZ’in çok emeği geçtiğini belirterek, “Sayın Vekilimize ve Valimize teşekkür ediyorum” dedi.

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Milletvekilimiz sağ olsun işin tıkandığı anda devreye girerek sorunları çözdüğünü, gerçekte TEKNOKENT’in Batman’da kurulmasının bir hayal olduğunu, ancak yoğun çaba ve siyasi destek ile bu hayali gerçeğe dönüştürdüklerini ifade eti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Batman Milletvekili HAMİDİ, “Siyasi anlamada Batman için üzerlerine düşen her görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Teknoloji geliştirme bölgesinin fiziki kuruluşunun tamamlanmasından sonra Batman’ın arge ve teknolojik ürün üretimi noktasında bölgede parmakla gösterilen il olacaktır. TEKNOKENT’in kuruluşunda özellikle Rektörümüz ve Valimizin çok büyük emekleri var, bu sebeple ben de kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.