Rektörümüz Durmuş, ÖSYM Başkanı Aygün’ü Ziyaret Etti

04.10.2018

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’da bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş, ÖSYM Başkanlığı görevine atanan Prof. Dr. Halis Aygün’ü makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması dileği ile tebrik etti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş’a, Batman Üniversitesi Öğretim Üyesi iken YÖK Denetleme Kurulu Üyesi olan Prof. Dr. Yüksel Birinci, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Toğrul, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahir Dursun eşlik etti.

İyi dilek ve temennileri dile getirildiği ziyarette Ösym Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek kendilerine teşekkür etti.