Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş'un Dünya Engelliler Günü Mesajı

03.12.2018

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş, Dünya Engelliler Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Rektörümüz Durmuş, Mesajında şunları kaydetti:

“Engellilik, yalnızca engeli olan bireylerin ya da ailelerinin içinde bulunduğu bir sorun olmayıp, sosyal boyutlarıyla toplumu yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur. Engelli kardeşlerimizin sorunlarına kalıcı çözümler üreterek toplumsal bağlarımızı kuvvetlendirmek oldukça önemlidir.

Bu dünyada her birimizin her an engelli konumuna düşünebileceğimizin bilincinden hareketle Üniversitemizin engelli dostu bir üniversite olması için hizmetlerimize devam etmekteyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, sosyal yaşamın bir parçası olmalarının önündeki engelleri azimle, inançla aşan engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.”